Menu Zavřeno

Jen někdy se zajelo na kontrolu této nemovitosti

Přitom se provedla základní údržba, udělali nutné malé opravy, vyvětralo se, posekala se neustále rostoucí tráva. Ale situace se mění, najednou zahraniční dovolené nejsou, školy jsou zavřené a vaše děti zase budou s vámi v uzavřeném bytě. Což je určitě velmi náročné. Ale naštěstí máte, a to oproti jiným rodinám, svou rekreační nemovitost, ta najednou získá prioritu ve vašem životě. Ale nejde to hned ji začít využívat, čeká vás spousta práce.

chalupa na rekonstrukci

Je potřeba odvézt starý nábytek, hromadu nepotřebných věcí do sběrného dvora. Dovézt materiál na obnovu chalupy, spoustu barev, desky, vápno na dezinfekci, prostě je toho hodně, abyste již mohli koncem podzimu a začátkem zimy zde trávit se svými dětmi dny, které nebudou omezené čtyřmi stěnami vašeho bytu. Ale jak odvézt uvedený starý nábytek, obrovskou hromadu nepotřebných věcí do sběrného dvora? A zároveň čím dovézt materiál na obnovu rekreační nemovitosti? Nikdo z rodiny nemá vozidlo přizpůsobené na takové náklady a také nikdo nemá závěsné zařízení na připojení vozíku. Spolehlivým řešením je zde si vypůjčit vozidlo, které to zvládne. Například půjčovna dodávek praha 9 Pujcovna-praha9, vám vyjde vstříc a zde si určitě vyberete potřebné vozidlo.

dodávka modrá

Pro usnadnění a zrychlení přepravy vašich nákladů, můžete mít uvedenou dodávku i s přívěsným vozíkem. Objednat si můžete vybrané vozidlo po dohodě v každou hodinu i v každý den. Zdarma si můžete také zapůjčit navigaci, popruhy na zajištění rozměrnějších nákladů, rudl i stěhovací popruhy. Ano, i dálniční známka je zde k dispozici, také havarijní i zákonné pojištění. To vše vám pomůže k rekonstrukci vašeho rodinného rekreačního zázemí, což ocení díky školám, které jsou uzavřené i vaše děti, které nebudou muset být dlouho s vámi v uzavřeném bytě. Místo toho si vaše ratolesti mohou hrát na zahradě u chalupy, či být jen tak, venku.